Han Savaşları X

2015-11-03

Yeni Kullanıcı Arayüzü ve Savaş Özellikleri güncel versiyon için geliyor!

Yazılımcılarımız çok yoğun çalışıyorlardı – çok yoğun. Ve Yazılımcılarımızı gördüğümüz zaman oyuncularımızın heyecanlanacağını biliyorduk – çok heyecanlı. İş burada bazı nedenleri :

Han Savaşları X BetaEvet doğru, Han Savaşları estetik oluyor.  Kullanıcı arayüzünün en son teknoloji ile güncellemenin yanı sıra bekleme süreleri ve yükleme ekranlarını da düzelttik.  Açık betadaki yardımlarınızla ve etkinizle tamamen akıcı ve mobil uyumlu bir arayüz yapabiliriz. Biz bununla uğraşırken, daha kolay anlaşılan bir menü oluşturduk, geliştirilmiş dünya haritası ve karşılaşacağınız her ekran için en uygun ayarlar. Herkes, bu açık beta da deneyimlerini paylaşmak ve bize yardım etmek için davet edilecektir. Değişiklerden diğerlerinden bazıları raporlar için yeni arayüz, şövalye görevi için iki kategori, yeni görev eğitim şekli, sohbet bildirimleri ve daha fazlası.  

Şimdi dikkatinizi çekti mi? Güzel. YAYINA girecek versiyonda bulunacak bu özellikleri kaçırmak istemezsiniz. Siz bunun hakkında çok fazla bilgi veremeyiz ama işte ipucu: Birbirinizin arasında günlük savaş yapabilmeniz için yeni fırsat - yeni rekabet seçeneği ve defalarda oynamak isteyeceksiniz.

Ve en iyi haber nedir? Bu yakında olacak. Çok Yakında.

 

Beta testlerindeki yardımlarınız için teşekkürler ve savaş alanında görüşürüz

 

-Han Savaşları Ekibi